رهایی از چربی‌های شکم با شربتی طبیعی زنیان
نوشته شده توسط : admin


حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص شربت زنیان اظهار کرد: این شربت با افزایش سوخت و ساز بدن، شکستن چربی‌های انباشته شده در شکم، کاهش اشتها و رفع نفخ، باد شکم و یبوست نقشی موثر در لاغری بدن به ویژه در نواحی شکم و پهلو‌ها دارد؛ شربت زنیان ضد انگل است، بنابراین انگل‌های بدن را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: آب کردن فوری چربی شکم و پهلو با یک دمنوش خانگی

وی درباره خواص دیگر شربت زنیان بیان کرد: این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند؛ شربت زنیان بیماری‌های تنفسی و ناراحتی‌های ریوی مانند آسم، سرفه، تنگی‌نفس و سینوزیت را برطرف می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت زنیان خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد، بنابراین عفونت‌های بدن را رفع می‌کند؛ این شربت درد‌های ناشی از روماتیسم، مفاصل، استخوان‌ها و آرتروز را تسکین می‌دهد.

بیشتر بخوانید: ۶ روش موثر برای آب کردن چربی شکم و پلهو وقتی روی صندلی نشسته اید

عظمایی تأکید کرد: شربت زنیان به هضم و جذب بهتر غذا کمک می‌کند؛ این شربت ضد درد است و سموم را از بدن دفع می‌کند، بنابراین برای افرادی که قصد دارند اعتیاد به تریاک، مشروبات الکلی و سایر مواد دخانی را ترک کنند، بسیار مفید است.

بیشتر بخوانید: ۱۰ خوراکی مفید برای آب کردن شکم

وی یادآوری کرد: شربت زنیان سنگ کلیه و کیسه صفرا را دفع و رطوبت‌های اضافی بدن را هم خارج می‌کند؛ این شربت نقشی موثر در کنترل قند، فشار و چربی خون دارد.

چگونه چربی‌های شکم و پهلو را آب کنیم؟ / رهایی از چربی‌های شکم با شربتی طبیعی

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت زنیان
عرق زنیان یک لیتر
عرق زیره یک لیتر
بذر زنیان ۵۰ گرم
عسل ۵۰۰ گرم
آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه شربت زنیان
- عرق زنیان و زیره را باهم مخلوط کنید.
- بذر زنیان را به مخلوط عرق زنیان و زیره اضافه کنید و بگذارید سه ساعت بماند.
- مخلوط بذر زنیان و عرقیات را پنج دقیقه بجوشانید.
- پس از اینکه دمای مخلوط بذر زنیان و عرقیات متعادل شد، (به ۵۰ درجه سانتی‌گراد رسید) آن را صاف کنید.
- عسل را به مخلوط صاف شده بذر زنیان و عرقیات اضافه کنید.
- شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.
- پس از سرد شدن شربت آن را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- برای تهیه یک لیوان شربت زنیان یک تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید؛ چند قطره آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید و بقیه لیوان را آب جوشیده شده ولرم بریزید.
- مواد درون لیوان را به خوبی مخلوط و شربت را میل کنید.
- این شربت را می‌توان روزانه چهار لیوان، صبح ناشتا (۳۰ دقیقه قبل از صبحانه)، پس از ناهار، ۳۰ دقیقه قبل از شام و پیش از خواب مصرف کرد.

منبع:yjc




:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: